Minoli.ro - solutii eficiente pentru ambalare (minoli.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pot fi achitate ramburs comenzile cu valoare mai mare de 100 lei. Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs: + 5,00 RON.

Plata online - NETOPIA Payments

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).


Plata prin transfer bancar (ordin de plata)


Dupa trimiterea comenzii, veti primi pe mail toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Ne rezervam dreptul de a anula comanda dumneavoastra daca in termen de 3 zile nu primim confirmarea de plata pe email comenzi@minoli.ro!


Moneda in care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate va rugam sa ne contactati.