Pachet banda PP 12 mm + cleste + capse + carucior + cutter uz industrial

1.552,77 RON (TVA inclus) 1.634,49 RON
LIVRARE GRATUITA
Produse incluse in pachet
706,00 RON (TVA inclus)
32,60 RON (TVA inclus)
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Pachet banda PP 12 mm + cleste + capse + carucior + cutter uz industrial

Pachetul include:

  • un cleste pentru legat banda PP de 12 mm
  • o rola banda PP uz manual 12*0.5 mm (2500 m)
  • o cutie de capse de 12 mm latime cu 2.500 bucati capse
  • un carucior port banda
  • un cutter uz industrial

Comandand un pachet complet beneficiati de o reducere de 5% din valoarea produselor.

Acest pachet personalizat și flexibil este opțiunea ideală de împachetat adresată tuturor afacerilor a căror activitate implică pregătirea și împachetarea zilnică a zeci de pachete și colete care urmează să fie depozitate sau expediate, precum și depozitelor, atelierelor, producătorilor și multor altor sectoare de activitate unde împachetarea mărfurilor face parte din activitățile zilnice. Acest pachet complet este alcătuit din banda PP de 12 mm, capse, clește și cărucior, adică toate echipamentele necesare pentru ambalarea rapidă, eficientă și sigură a mărfurilor. Principalele avantaje pe care le prezintă acest pachet includ flexibilitatea, faptul că poate fi folosit oriunde, deoarece căruciorul încape și pe coridoarele și în spațiile mai înguste, eficiența și economia de timp. Căruciorul este prevăzut cu distribuitor de bandă PP, dar și cu o cutie superioara unde puteți depozita celelalte echipamente necesare pentru ambalare și care sunt deja incluse în pachet, și anume capsele, cleștele si cutter uz industrial. Este un pachet complet, funcțional, practic, portabil și de nelipsit dacă succesul afacerii pe care o desfășurați implică ambalarea, împachetarea și expedierea cutiilor, pachetelor și altor tipuri de mărfuri. 

Sistem complet de ambalare – cheia către afaceri de succes

În foarte multe sectoare de activitate, jumătate din orele de producție se bazează pe utilizarea forței de muncă manuale sau fizice. Reducerea depedenței față de muncă manuală prin investiția în sisteme automatizate are potențialul de a crește veniturile unei afaceri și nivelul său de eficiență. Pachetul care face parte din gama noastră de produse accelerează sarcinile repetitive și permite angajaților să se concentreze asupra altor sarcini. Dacă doriți să optimizați operațiunile de ambalare și împachetare, luați în considerare acest pachet alcătuit din bandă PP, capse, clește, cărucior si cutter uz industrial. Va accelera toate procedurile care necesită forță de muncă fără costuri mari de întreținere și energie. Investiția într-un cărucior prevăzut cu distribuitor de bandă, roti rulare și cutie pentru depozitare este una dintre cele mai simple și practice modalități prin care puteți accelera și eficientiza procedurile de ambalare. Pe lângă cărucior, pachetul mai este alcătuit din bandă PP compatibilă cu distribuitorul căruciorului, din clește, capse si cutter uz industrial.

Sistem complet de ambalare – performanță pentru operațiunile de împachetare

Principalul beneficiu pe care îl oferă acest pachet complet de împachetare este eficiența sporită. Există mai multe motive pentru a vă facilita operațiunile de ambalare și împachetare – de la scăderea costurilor asociate cu forța de muncă până la reducerea erorilor umane. Acest pachet fiabil de împachetare poate rezolva aceste ineficiențe, sporind în același timp performanța în procedurile critice. De asemenea, folosind acest pachet care cuprinde un cărucior dotat cu distribuitor de bandă, veți utiliza mai puțină cantitate de bandă, ceea ce din nou reduce costurile. Atunci când angajații pregătesc manual pachetele, coletele sau alte tipuri de încărcături, ei tind să supraestimeze cantitatea de bandă de care au nevoie. Dacă împachetează colete de diferite dimensiuni, devine și mai dificil să măsoare în mod constant cantitatea necesară de bandă. Utilizând acest pachet complet de împachetare, va fi utilizată doar cantitatea necesară de bandă. Procedurile de împachetare vor avea loc într-un timp mult mai scurt, comparativ cu timpul necesar pentru a efectua o împachetare manuală. Ca rezultat, afacerea pe care o conduceți va înregistra mai puține deșeuri de materiale, un proces mai rapid și clienți mulțumiț

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review