NOU
5%

Pachet 4 role de vidat 20 cm + 200 pungi vidat 300*500mm

241,45 RON (TVA inclus) 254,16 RON
Livrare GRATUITA pentru comenzi 350+ Lei platite cu cardul
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Pachetul contine 4 role pentru vidat 20 cm latime*6 metri lungime + 200 buc pungi vidat 300*500cm


Pungi gofrate pentru vidat, cu deschidere mică sunt utilizate la aparate de vidat cu aspirație externă (ex: Gorenje, FoodSaver, SilverCrest, Heinner, Tefal, Rohnson etc.).

Doar capătul pungii se introduce în aparat în momentul vidării, restul pachetului rămânând în exteriorul aparatului.

Se pot utiliza la ambalarea unei game foarte variate de produse: carne, carne procesată, brânzeturi, peşte, fructe de mare, legume, fructe, paste, cafea etc. 

Pungile sunt gofrate (striate) pe dinăuntru și au 3 capete închise, astfel pot fi vidate și sigilate pe ultima latură. Punga pentru vid gofrată are o grosime de 90 microni și garantează un vid, o prospețime și arome perfecte de lungă durată.

Pungile gofrate pentru vid pot fi utilizate în domenii precum:

  • casă și bucătărie
  • catering
  • industria HoReCa
  • călătorii și camping
  • industria agricolă
  • pescărie și carmangerie

Beneficii ale ambalarii in vid: prelungirea duratei de valabilitate a produselor alimentare ambalate în vid; protecția produselor împotriva acțiunii factorilor externi (praf, umezeală, șocuri mecanice).

Rolele pentru vidat gofrate sunt utilizate pentru aparate de vidat cu aspirație externă care au disponibilă şi funcţia de sigilare (ex: SilverCrest, Gorenje, FoodSaver, Laica, Lava, Heinner, Tefal, Caso, Zepter, Rohnson etc., doar capătul pungii/rolei se introduce în aparat în momentul vidării, restul pachetului rămânând în exteriorul aparatului).

Rola este gofrată (striată) pe dinăuntru și are 2 capete închise(a treia latura trebuie sa o sigilezi cu ajutorul aparatului de vidat inainte de a introduce alimentele in punga), astfel poate fi vidată și sigilată. Rola pentru vid gofrată are o grosime de 90 microni și garantează un vid, o prospețime și arome perfecte de lungă durată.

Detalii

Greutate
5.8 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review