Aparat de legat banda ZAPAK cu acumulator

12.469,00 RON (TVA inclus)
LIVRARE GRATUITA
Disponibil in stoc

Descriere

Aparat de legat banda ZAPAK cu acumulator

Aparatul de legat bandă cu acumulator de la Zapak sporește performanța, portabilitatea și versatilitatea în orice zonă industrială de expediere. Este un echipament adresat în mod special fabricilor, producătorilor, companiilor de ambalare, operațiunilor de logistică, depozitelor și atelierelor. Este, de asemenea, un aparat indispensabil în comerțul prin corespondență sau în agențiile de expediere, deoarece garantează că încărcăturile și pachetele pot fi securizate și ambalate mai ușor. Se caracterizează prin manevrabilitate și prin versatilitate, putând fi utilizat atât cu bandă PP, cât și cu bandă PET. Cu acest aparat de legat bandă Zapak puteți asigura atât pachetele individuale, cât și paleți întregi.
Aparat de legat banda Zapak cu acumulator – ușurință în utilizare
Acest dispozitiv electric de mână pe bază de acumulator poate fi folosit de operatorii care doresc să aplice benzi în jurul unui produs, colet sau altui tip de încărcătură. Aparatul tensioneaza benzile, le lipeste si taie capatul ramas. Acest aparat poate fi utilizat ca parte a unui proces sau a unei linii de producție. Banda este alimentată automat în jurul produsului de către aparat cu tensiunea corespunzătoare și cu o etanșare corectă, rezultând astfel o încărcătură optimizată. Acest aparat de legat bandă Zapak este proiectat pentru a fi ușor de utilizat, motiv pentru care prezintă un design ergonomic, care facilitează manevrarea și reduce oboseala operatorului, mai ales în cazul utilizării prelungite. Aparatul de legat banda Zapak este fabricat sub controale și standarde stricte, existând siguranța că poate face față unor medii industriale provocatoare. De asemenea, acest aparat folosește cea mai recentă tehnologie de baterie Litiu-Ion pentru a asigura performanță maximă cu cerințe minime de reîncărcare. Bateria are cea mai mare capacitate din clasa sa – 4 Ah ( 4000 mAh) ceea ce confera o mare autonomie aparatului ( permite un numar foarte mare de legaturi )
Aparat de legat bandă Zapak – eficiență maximă
Aparatul portabil de legat bandă Zapak care poate fi utilizat cu o singură mână tensionează banda și apoi asigură o etanșare lipire puternica si rezistenta ( rezistenta lipiturii este de 85 +/-5% din rezistenta benzii legate ) și fiabilă fără a fi nevoie de alte piese metalice. Un alt avantaj al acestui aparat pe bază de acumulator este acela că funcționează atât cu bandă PET, cât și cu bandă PP. De asemenea, acest aparat este potrivit pentru sarcini grele, aplicând o tensiune maximă de 400 Kgf ( 4000 N ) în cazul paleților și altor încărcături cu sarcini mari. Caracteristicile principale care fac din acest aparat de nelipsit într-o varietate de unități de ambalare includ acumulatorul foarte puternic, care economisește energie, ceea ce duce la creșterea numărului de utilizări. Cântărește doar 3,4 kg inclusiv bateria, ceea ce reduce oboseala operatorului. În ceea ce privește bateria 18V 4.0 Ah Li-Ion, este reîncărcabilă în 30 de minute. Aparatul Zapak este prevăzut cu panou tactil preprogramat care controlează tensiunea și etanșarea pentru o funcționare și mai precisă. Dacă afacerea pe care o desfășurați implică pregătirea zilnică a unui volum mare de colete și alte tipuri de marfă, aparatul de legat bandă Zapak va spori eficiența, rapiditatea și productivitatea, garantând totodată colete perfect împachetate, pregătite optim pentru depozitare sau transport.

Este cel mai puternic aparat din gama sa, cu o forta de strangere pana la 4000 N. Realizeaza automat strangerea, sudura si taierea benzii ramase. Nu sunt necesare capse metalice. Beneficiaza de un design ergonomic si o greutate bine distribuita pentru a reduce efortul utilizatorului. Operatiile de strangere si lipire sunt controlate electronic. Prin folosirea ghidajelor pentru banda, se asigura o aliniere perfecta a acestora in vederea lipirii.

Specificatii tehnice

Materiale ce se pot folosi : banda poliester (PET) sau polipropilena (PP)

Model Banda  Latime banda Grosime banda Tensionare Eficacitate sigilare
mm mm
ZP93B PP & PET 12~16 0.65~1.05 25~250 kgs 85±5%
ZP97A PP & PET 16~19 0.70~1.05 40~400 kgs

Mentionam ca:

Tensionarea si eficacitatea sigilarii variaza in functie de specificatiile benzii de legare, calitate, setari si puterea incarcata a bateriei.

Pretul afisat este pentru un set complet: aparat, baterie si incarcator. Separat, se poate achizitiona o baterie suplimentara.

Asiguram SERVICE  si PIESE DE SCHIMB  in perioada de garantie si post garantie . 

Detalii

Categorii
Greutate
4 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review