25%

2500 buc - 500*700+50mm, pungi de curierat

1.826,10 RON (TVA inclus) 2.450,00 RON
Livrare GRATUITA pentru comenzi 350+ Lei platite cu cardul
Produse incluse in pachet
202,90 RON (TVA inclus) 245,00 RON
Cod produs - SKU PPC00874

Descriere

Pretul afisat este pentru 2500 buc - 10 pachete pungi de cate 250 buc fiecare.

Dimensiune punga de curierat – milimetri - latime x inaltime + inaltime clapeta cu adeziv permanent.

Pungi de curierat

Gama variata de pungi de curierat, confectionate de fabrica noastra,  oferă comercianților cu amănuntul, companiilor axate pe comenzi prin corespondență și afacerilor de comerț electronic o mare varietate de opțiuni pentru a-și proteja produsele care urmează să fie expediate. Astfel pungile pot fi realizate cu una sau 2 benzi adezive, imprimate cu coduri de bare consecutive, personalizate la cerere in functie de solicitarile beneficiarului. Noi producem  pungile de curierat din polietilenă de joasă densitate coextrudata ( 3 straturi ), cu o grosime si reteta de folie optimizata ce asigura o foarte buna rezistenta la rupere. Folia este confectionata in proportie de 100% din material reciclat , asigurand astefel sustenabilitate mediului. Aceste pungi de curierat pot fi folosite ca atare pentru a expedia o varietate de articole, dar pot fi folosite și ca huse impermeabile pentru cutiile poștale și alte pungi care sunt expediate prin servicii de curierat sau chiar prin poștă. Toate modelele de pungi de curierat sunt prevăzute cu o bandă adezivă permanenta care asigură sigilare precisă și securitate maximă. Odată lipită banda, nu se mai poate dezlipi, singura modalitate de a deschide punga fiind prin rupere sau prin tăiere cu foarfeca. Prin urmare, aceste plicuri de curierat sunt cele mai potrivite pentru expedierea unei mari varietăți de articole.

Caracteristici pungi de curierat

Aceste pungi de curierat din polietilenă sunt rezistente la apă, fiind astfel ideale pentru expedierea articolelor moi, produselor textile, articolelor sensibile, precum și a cărților și cataloagelor. Sunt albe la exterior și negre la interior, complet opace, ceea ce asigură cel mai înalt grad de discreție. De asemenea, aceste plicuri de curierat sunt prevăzute cu o închidere cu bandă adezivă care formează un sigiliu dur și acționează ca o barieră de securitate. Cu o suprafață ușor de scris, pungile de corespondență albe sunt capabile să reziste la manevrări dure în tranzit. Aceste pungi din polietilenă sunt versatile și sunt potrivite pentru expedierea unei varietăți de bunuri, inclusiv documente și textile. Fiind flexibile, sunt ideale și pentru expedierea articolelor moi, cum ar fi articole de casă și piese vestimentare, devenind astfel un element de bază al afacerilor online, deoarece rezistenta lor si folosirea a 2 benzi adezive, le face potrivite și pentru a fi reutilizate pentru returnări. În scopuri de prezentare, aceste pungi ușoare sunt special concepute pentru a trimite broșuri, pliante și documente.

Dimensiuni pungi de curierat

În funcție de dimensiunea aleasă, puteți expedia pliante A5 sau articole tipărite, iar dimensiunile mai mari sunt potrivite pentru expedierea broșurilor și cataloagelor A4. În funcție de cerințe, fabrica noastra poate confectiona  pungi de curierat de diferite dimensiuni, de la pungi de dimensiuni obișnuite potrivite pentru broșuri și articole mici de îmbrăcăminte până la pungi de curierat foarte mari, care pot fi folosite pentru expedierea produselor supradimensionate sau pentru expedierea articolelor în cutie. Dacă doriți ca articolele pe care le expediați să fie recunoscute instantaneu, pungile de curierat pot fi prevăzute cu grafică sau pot fi imprimate cu cod de bare sau numere unicat. Aceste pungi ușoare reduc, de asemenea, costurile de expediere.

Fabricate din polietilenă ușoară, 100% impermeabile, suple și rezistente la manevrare și rupere, pungile de curierat reprezintă o opțiune cu cost redus care vă protejează bunurile expediate prin curierat sau poștă.

Detalii

SKU
PPC00874
Greutate
95 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review